Body:
 
Logga maj 16 adress

Mingel/snittar VINTERN 2023
Menybyte 1 april. Mejla oss så skickar vi den. Vi kommer att byta ut hemsidan inom kort 

 Den här buffén består av "fingerfood" eller rätter man endast behöver gaffel till. Välj hur många sorter ni vill!      

  • Trillers egenrökta Najadlax, hjortron,pepparrot,Västerbottensost & tunnbrödchips

 

  • Pepparstekt ryggbiff från Dalsjöfors,rostad vitlöksvinägrett, tryffelkräm smaksatt med rosmarin,rivet kaprissmör & smörgåskrasse

 

  •  Saltbakad rotselleri,ostkräm på Almnäs tegel,puffade Gotlandslinser, jordärtsskocka & röd oxalis

 

  •  Smörbakad persiljerot, syltade kantareller, inlagda lingon,

      Karl-Johansvampmajonnäs & buskkrasse
 

  •  Minicroissant fylld med Trillers klassiska Skagenröra på handskalade räkor & forellrom

        

  •  Smördegssnibb med gräddstuvad svamp & jalapenopicklad potatis

 

  •  Miniwrap fylld med kål,rödbeta, äppeltsatsiki & saltrostade mandlar

 

  •  Ostpaj med Skogsbackens Jennie & flatrökt skinka

 

  •  Danskt rågbröd med kryddostkräm, kräftstjärtar & kumminpicklad fänkål
  • Rostad levainbröd med Wrångebäcksostkräm med balasamicoglaze och tryffel·        

     maila din beställning och frågor till oss - info@trillermat.se 


2 alternativ 100:-
3 alternativ 150:-
4 alternativ 200:-
5 alternativ 250:-
6 alternativ 300:-
7 alternativ 350:-
8 alternativ 400:-
9 alternativ 450:-
 
 
 
Ostknappar 20kr/person
Champagneglas/vinglas 10kr/st
Mingeltallrik 15kr/st (rekommenderas endast om minst 4 sorter)
 
Dessert:
Variation på äppelpaj (portionsskål)- vanilj, äpple, havre 75kr/st
Minibiskvier (blandade sorter 2 st/person) 35kr/p
Mazarinruta med lemoncurd 38kr/st
 
 
 Minsta antal för beställning 15 personer. Välj hur många sorter ni önskar. Allt är små rätter man endast behöver gaffel eller fingrarna till.
 
Leverans inom Uppsala stad 400kr (inkl retur) Utanför Uppsala + 100kr/milen samt samma avgift vid retur. Leverans söndag 600kr.
Pris inkl moms.

                               
 Mingel/snittar VINTERN 2023 Vegetarisk

       
  •        Gravad och kallrökt pumpa, hjortron,pepparrot, Västerbottensost & tunnbrödchips
 
  •    Pepparstekt aubergine,belugalinser,rostad vitlöksvinägrett, tryffelkräm smaksatt med rosmarin,rivet kaprissmör & smörgåskrasse
 
 
  •       Saltbakad rotselleri,ostkräm på Almnäs tegel,puffade Gotlandslinser, jordärtsskocka & röd oxalis
 
  •        Smörbakad persiljerot, syltade kantareller, inlagda lingon,
      Karl-Johansvampmajonnäs & buskkrasse
 
  •        Minicroissant fylld med tångkaviar, ägg, majonnäs, dill och rödlök
 
  •        Smördegssnibb med gräddstuvad svamp & jalapenopicklad potatis
 
  •        Miniwrap fylld med kål,rödbeta, äppeltsatsiki & saltrostade mandlar
 
  •        Ostpaj med Skogsbackens Jennie
 
  •        Danskt rågbröd med kryddostkräm,bakad blomkål & kumminpicklad fänkål
  • Rostad levainbröd med Wrångebäcksostkräm med balasamicoglaze och tryffel·
 
2 alternativ 100:-
3 alternativ 150:-
4 alternativ 200:-
5 alternativ 250:-
6 alternativ 300:-
7 alternativ 350:-
8 alternativ 400:-
9 alternativ 450:-
 
 
Ostknappar 20kr/person
Champagneglas/vinglas 10kr/st
Mingeltallrik 15kr/st (rekommenderas endast om minst 4 sorter)
 
Dessert:
Variation på äppelpaj (portionsskål)- vanilj, äpple, havre, mandel 75kr/st
Minibiskvier (blandade sorter 2 st/person) 35kr/p
Mazarinruta med lemonlcurd 38kr/st
 
 
 
 
Minsta antal för beställning 15 personer. Välj hur många sorter ni önskar. Allt är små rätter man endast behöver gaffel eller fingrarna till.
 
Leverans inom Uppsala stad 400kr (inkl retur) Utanför Uppsala + 100kr/milen samt samma avgift vid retur. Leverans söndag 600kr.
Pris inkl moms.


 Maila din beställning och frågor till oss - info@trillermat.se 
 

Villkor: Avbeställning senast 3 dagar innan. Avbeställning 48h h innan tar vi 75% av priset. Senare än 48 h debiteras du för hela beloppe

Vill ni ha dryckestips till buffén? Sommelier SignSjodin har satt ihop förslag åt oss . Maila info@trillermat.se så skickar vi!
 Läs mer om SignSjodin här  signsjodin.se 

Foto: Liselotte Forslin
Foto: Liselotte Forslin