Logga maj 16 adress

Våra cateringmenyer

Våren 2019



 
Tartar på handskalade räkor, puffad quinoa, grön rättika och jalapenos. Serveras med emulsion på räkskal samt citron & dillkräm
 
Ballotine på Ockelbokyckling, färserat kycklinglår, vårlök och pepparrot. Serveras med ramslök, äppelpärlor samt purjolöksrötter
 
Gravad vit sparris. Serveras med svart musselkräm, alger, riven äggula samt forellrom
 
Flankstek. Serveras med endiver, rädisor, sotad gurka, fänkål, picklade senapsfrön, dijonsenap samt riven fetaost från Oviken
 
Potatissallad på små potatisar från Stora Tollby Gård. Serveras med grön ranchdressing och gröna primörer 
 
Quiche på Skogsbackens stubbost, fikon, purjolöksaska samt saltrostade mandlar
 
Råkost på svenska rotfrukter med ättika och dill
 
Stenugnsbakat surdegsbröd och knäckebröd
 
Trillers naturella färskost. Serveras med smörgåskrasse                                                                                       305kr/pers
 
 
Tillval: Almungeskinka. Serveras med timjanvinägrett, vitlök-och pepparmajonnäs, Skogsbackens Pärla , lavendel samt råhyvlade champinjoner och saltrostade hasselnötter                                                                                   50kr/pers
 
Dessert:
Rabarberkompott med dulche de leche. creme fraiche och havrecrunch serveras med lagerbladsmaränger                                                                                      65kr/st
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                                                             30kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                                                                    30kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                                                                        30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer kostar buffén 365kr/pers. (Minsta antal 5 p) 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 550kr) Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms


 

Vegetarisk vår

 
Tartar på spritärtor,grön sparris, puffad quinoa, grön rättika och jalapenos. Serveras med emulsion på tomat samt citron & dillkräm
 
Blomkålsfylld kålrot, vårlök och pepparrot. Serveras med ramslök, äppelpärlor samt purjolöksrötter
 
Gravad vit sparris. Serveras med persiljekräm, alger, riven äggula samt citronpärlor
 
Skogsbackens Halloumi. Serveras med endiver, rädisor, sotad gurka, fänkål, picklade senapsfrön, dijonsenap samt riven fetaost från Oviken
 
Potatissallad på små potatisar från Stora Tollby Gård. Serveras med grön ranchdressing och gröna primörer 
 
Quiche på Skogsbackens stubbost, fikon, purjolöksaska samt saltrostade mandlar
 
Råkost på svenska rotfrukter med ättika och dill
 
Stenugnsbakat surdegsbröd och knäckebröd
 
Trillers naturella färskost. Serveras med smörgåskrasse.                                                                                                305kr
 
Dessert:
Rabarberkompott med dulche de leche. creme fraiche och havrecrunch serveras med lagerbladsmaränger                                                                                                    65kr/st
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                                                             30kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                                                                    30kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                                                                        30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer kostar buffén 365kr/pers (minst 5 p)
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 550kr) Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms
 
Vi kan även göra buffén helt vegansk. Kontakta oss. 
 
 
 

Vårens mingel

 
 Tartar på handskalade räkor, puffad quinoa, grön rättika och jalapenos. Serveras med emulsion på räkskal samt citron & dillkräm
 
Ballotine på Ockelbokyckling, färserat kycklinglår, vårlök och pepparrot. Serveras med ramslök, äppelpärlor samt purjolöksrötter
 
Gravad vit sparris. Serveras med svart musselkräm, alger, riven äggula samt forellrom
 
Flankstek i endivblad. Rädisor, sotad gurka, fänkål, picklade senapsfrön, dijonsenap samt riven fetaost från Oviken
 
Potatissallad på små potatisar från Stora Tollby Gård. Serveras med grön ranchdressing och gröna primörer 
 
Quiche på Skogsbackens stubbost, fikon, purjolöksaska samt saltrostade mandlar
 
Minicroissant med gubbröra på rökt lax, brynt smör och pressgurka
 
Wrap med Almungeskinka, vitlök/svartpepparkräm, lavendel, Skogsbackens Pärla, råhyvlade champinjoner och saltrostade hasselnötter 
 
320 kr/pers (8 sorter)                                                                       
280 kr/pers (7 sorter)
240 kr/pers (6 sorter)
200 kr/pers (5 sorter) + 15 kr för kyckling
160 kr/pers (4 sorter) + 15 kr för kyckling
135 kr/pers (3 sorter) + 15 kr för kyckling
 90 kr/pers (2 sorter) + 15 kr för kyckling
 
Dessert:
Rabarberkompott med dulche de leche. creme fraiche, havrecrunch och lagerbladsmaränger  65kr/st 
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                              30kr/st                            
Minimazarintuta                                                                                                 15kr/st
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                         30kr/pers
 
Champagneglas/vinglas 10 kr/st
Mingeltallrik 10 kr/st (rekommenderas endast om man tar minst 4 sorter)
 
Minsta antal för beställning 10 pers. Mingel går ej att boka till söndagar.
Leverans inom Uppsala 350kr. Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur
Pris inkl. moms

 

 LILLA/LUNCH VÅREN

 
Tartar på handskalade räkor, puffad quinoa, grön rättika och jalapenos. Serveras med emulsion på räkskal samt citron & dillkräm
 
Ballotine på Ockelbokyckling, färserat kycklinglår, vårlök och pepparrot. Serveras med ramslök, äppelpärlor samt purjolöksrötter
 
Potatissallad på små potatisar från Stora Tollby Gård. Serveras med grön ranchdressing och gröna primörer 
 
Quiche på Skogsbackens stubbost, fikon, purjolöksaska samt saltrostade mandlar
 
Råkost på svenska rotfrukter med ättika och dill
 
Stenugnsbakat surdegsbröd och knäckebröd
 
Trillers naturella färskost. Serveras med smörgåskrasse                                                                                       255kr/pers
 
 
Tillval: Almungeskinka. Serveras med timjanvinägrett, vitlök-och pepparmajonnäs, Skogsbackens Pärla , lavendel samt råhyvlade champinjoner och saltrostade hasselnötter                                                                                   50kr/pers
 
Dessert:
Rabarberkompott med dulche de leche. creme fraiche och havrecrunch serveras med lagerbladsmaränger                                                            65kr/st
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                                                         30kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                                                                    30kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                                                                        30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer kostar buffén 285kr/pers. (Minst 5p)
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 550kr) Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms
  
 

 MEDELHAVSBUFFÉ

 
Balsamico/timjanmarinerad lammrostbiff. Serveras med rostad citronsås
 
Ockelbokyckling med svartkål och basilika. Serveras med parmesan/rostad vitlökskräm.
 
Laxtartar med kapris, portabellosvamp. Serveras med dragonmajonnäs samt sesamknäcke
 
Grillad aubergine. Serveras med fetaost, grillade oliver samt grillad paprikavinägrett
 
Ugnsrostad potatissallad med honungsrostade rotfrukter och soltorkad tomatvinägrett
 
Smördegssnibb med fänkål
 
Napolitanasallad med råhyvlade betor
 
Focaccia
 
Färskost med örter                                                                                                                                                        295kr/p
 
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                                                                       30 kr/pers
                                                               
Vid beställning för färre än 15 personer kostar buffén 355kr/pers (minst 5 p)
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 550kr)
Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl. moms

 

Medelhavsbuffé lunch

 
 
Ockelbokyckling med svartkål och basilika. Serveras med parmesan/rostad vitlökskräm.
 
Laxtartar med kapris, portabellosvamp. Serveras med dragonmajonnäs samt sesamknäcke
 
Ugnsrostad potatissallad med honungsrostade rotfrukter och soltorkad tomatvinägrett
 
Smördegssnibb med fänkål
 
Napolitanasallad med råhyvlade betor
 
Focaccia
 
Färskost med örter                                                                                                                                                                                              255kr
 
 
Vid beställning för färre än 15 personer kostar buffén 285kr/pers (minst 5 p)
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 550kr)
Utanför Uppsala + 75kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl. moms