Logga maj 16 adress

Meny VÅR/SOMMAR 2021 
 


Tartar på lättgravad lax. Serveras med gräslöksmajonnäs, forellrom, citronpärlor, shoestrings fries samt kålrabbiblomma fylld med cidervinägersenap.
 
Ockelbokyckling. Serveras med Wrångebäcksostkräm, balsamicoglaze, chips på Wrångebäcksost samt rosmarinpicklad peperoncino.
 
Vikentomater. Serveras med fetaost, lufttorkad fläskkarré från Umeå, umamivinägrett, ramslök samt surdegsflarn.
 
Variation på grön sparris. Stekt grön sparris, sparrisemulsion, sparrisvinägrett. Serveras med spritärtor samt rostade hasselnötter.
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Västerbottensostpaj med rostad purjolök.
 
Coleslaw på spetskål, morötter, vårlök, grönt äpple, citron samt dragon
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med gräslök, picklad rödlök samt smörgåskrasse                 

325 kr/pers
                             
 
Tillval: Flankstek med örtagårdsås                                                        45kr/pers
 
 
Dessert:
Variation på rabarberpaj i burk (vaniljpannacotta, rabarberkompott, havresmul)  75kr/st
Mazarinruta – citron och rabarber  (bakad utan gluten)                       38kr/st                           
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                 35kr/pers
 

Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                   30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 395kr/pers
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms

Meny VÅR/SOMMAR 2021 VEGETARISK

 
Tartar på shiitakesvamp. Serveras med gräslöksmajonnäs, citronpärlor, shoestrings fries samt kålrabbiblomma fylld med cidervinägersenap.
 
Bakad och friterad jordärtsskocka. Serveras med Wrångebäcksostkräm, balsamicoglaze, chips på Wrångebäcksost samt rosmarinpicklad peperoncino.
 
Vikentomater. Serveras med fetaost, umamivinägrett, ramslök samt surdegsflarn.
 
Variation på grön sparris. Stekt grön sparris, sparrisemulsion, sparrisvinägrett. Serveras med spritärtor samt rostade hasselnötter.
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Västerbottensostpaj med rostad purjolök.
 
Coleslaw på spetskål, morötter, vårlök, grönt äpple, citron samt dragon
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med gräslök, picklad rödlök samt smörgåskrasse                        

325 kr/pers
        
 
Dessert:
Variation på rabarberpaj i burk (vaniljpannacotta, rabarberkompott, havresmul)     75kr/st
Mazarinruta – citron och rabarber  (bakad utan gluten)            38kr/st                           
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                      35kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                               30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 395kr/pers
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms

Meny LILLA VÅR/SOMMAR 2021


Den här buffén kan vi även packa i portionslådor
 
Tartar på lättgravad lax. Serveras med gräslöksmajonnäs, forellrom, citronpärlor, shoestrings fries samt kålrabbiblomma fylld med cidervinägersenap.
 
Ockelbokyckling. Serveras med Wrångebäcksostkräm, balsamicoglaze, chips på Wrångebäcksost samt rosmarinpicklad peperoncino.
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Västerbottensostpaj med rostad purjolök.
 
Coleslaw på spetskål, morötter, vårlök, grönt äpple, citron samt dragon
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med gräslök, picklad rödlök samt smörgåskrasse                  

275 kr/pers
                             
 
Dessert:
Variation på rabarberpaj i burk (vaniljpannacotta, rabarberkompott, havresmul)      75kr/st
Mazarinruta – citron och rabarber  (bakad utan gluten)                       38kr/st                           
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                 35kr/pers
 
 

Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                       30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 300kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms

Meny LILLA VÅR/SOMMAR 2021 VEGETARISK

 Den här buffén kan vi även packa i portionslådor

Tartar på shiitakesvamp. Serveras med gräslöksmajonnäs, citronpärlor, shoestrings fries samt kålrabbiblomma fylld med cidervinägersenap.
 
Bakad och friterad jordärtsskocka. Serveras med Wrångebäcksostkräm, balsamicoglaze, chips på Wrångebäcksost samt rosmarinpicklad peperoncino.
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Västerbottensostpaj med rostad purjolök.
 
Coleslaw på spetskål, morötter, vårlök, grönt äpple, citron samt dragon
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med gräslök, picklad rödlök samt smörgåskrasse                        

275 kr/pers
        
 

Dessert:
Variation på rabarberpaj i burk (vaniljpannacotta, rabarberkompott, havresmul)        75kr/st
Mazarinruta – citron och rabarber  (bakad utan gluten)            38kr/st                           
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                      35kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                 30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 300kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms



Villkor: Avbeställning senast 3 dagar innan. Avbeställning 48h h innan tar vi 75% av priset. Senare än 48 h debiteras du för hela beloppet.