Logga maj 16 adress

SOMMAR och sensommar 2020


Meny SOMMAR och sensommar 2020
HÖSTBUFFÉ KOMMER UT SNART! STARTAR 1 OKTOBER


Tartar på lättgravad lax. Serveras med inlagd rabarber, dill, friterad kapris samt pepparrotsmajonnäs

Ockelbokyckling fylld med rostad jordärtsskocka. Serveras med gräslöksemulsion samt
råpicklad jordärtsskocka

Umamibränd zucchini. Serveras med Uppländsk bresaola från Köttkoma, tomater, inlagd chili samt riven äggula.

Variation på champinjon. Serveras med källarlagrad hårdost från Skogsbackens gårdsmejeri, picklade granskott, anis/vitlöksmajonnäs samt puffade Gotlandslinser

Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap

Quiche med smörstekt lök, citron, timjan och persilja

Sallad med lavendelbakade morötter och grön ranchdressing

Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke

Färskost med Skogsbackens cheddar och riven gräslök                                              325 kr/pers


Dessert:
Variation på blåbärspaj i burk (vaniljpannacotta, blåbärskompott med citron, havresmulor m. kardemumma)    75kr/st 
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                   38kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                               35kr/pers


Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                   30kr/pers

Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 395kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms


Vinförslag till vår vårbuffén? I samarbete med sommelier Maria Sjödin finns det förslag på drycker- maila oss på info@trillermat.se så skickar vi den.  Följ Maria Sjödin på www.signsjodin.se eller insta: signsjodin

Vegetariska SOMMAREN 2020 

 
Tartar på saltbakad rotselleri. Serveras med inlagd rabarber, dill, friterad kapris samt pepparrotsmajonnäs
 
 Bakad jordärtsskocka. Serveras med gräslöksemulsion samt råpicklad       jordärtsskocka
 
Umamibränd zucchini. Serveras med Skånsk quinoa, tomater, inlagd chili samt riven äggula.
 
Variation på champinjon. Serveras med källarlagrad hårdost från Skogsbackens gårdsmejeri, picklade granskott, anis/vitlöksmajonnäs samt puffade Gotlandslinser
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Quiche med smörstekt lök, citron, timjan och persilja
 
Sallad med lavendelbakade morötter och grön ranchdressing
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med Skogsbackens cheddar och riven gräslök                                    325kr/pers.
 
Dessert:
Variation på blåbärspaj i burk (vaniljpannacotta, blåbärskompott med citron, havresmulor m. kardemumma)    75kr/st 
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                  38kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                              35kr/pers
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                   30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 395kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms

Lilla SOMMAREN  2020

 
Tartar på lättgravad lax. Serveras med inlagd rabarber, dill, friterad kapris samt pepparrotsmajonnäs
 
              Ockelbokyckling fylld med rostad jordärtsskocka. Serveras med gräslöksemulsion
               samt råpicklad jordärtsskocka
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Quiche med smörstekt lök, citron, timjan och persilja
 
Sallad med lavendelbakade morötter och grön ranchdressing
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med Skogsbackens cheddar och riven gräslök                                                    275 kr/pers
 
Dessert:
Variation på blåbärspaj i burk (vaniljpannacotta, blåbärskompott med citron, havresmulor m. kardemumma)    75kr/st 
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                    38kr/st                            
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                                35kr/pers
 
 
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                     30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 300kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms

Vegetariska Lilla SOMMAREN 2020 

 
Tartar på saltbakad rotselleri. Serveras med inlagd rabarber, dill, friterad kapris samt pepparrotsmajonnäs
 
Bakad jordärtsskocka. Serveras med ramslöksemulsion samt råpicklad
jordärtsskocka
 
Trillers klassiska färskpotatissallad med primörer och vinägrett på Liss-Ellas senap
 
Quiche med smörstekt lök, citron, timjan och persilja
 
Sallad med lavendelbakade morötter och grön ranchdressing
 
Stenugnsbakat surdegsbröd,knäcke
 
Färskost med Skogsbackens cheddar och riven gräslök                             275kr/pers
 
 
Dessert:
Variation på blåbärspaj i burk (vaniljpannacotta, blåbärskompott med citron, havresmulor m. kardemumma)    75kr/st 
Mazarinruta – lemoncurd (bakad utan gluten)                                                                  38kr/st                           
Minibiskvier (blandade sorter 2st/pers)                                                                              35kr/pers
 
 
Porslin (tallrik, bestick, glas)                                                                                 30kr/pers
 
Vid beställning för färre än 15 personer (minst 5 pers.) kostar buffén 300kr/pers. 
Leverans inom Uppsala 350kr (söndagar 600kr) Utanför Uppsala + 85kr/milen samt samma avgift vid retur.
Pris inkl.moms