Logga maj 16 adress

Om oss

Triller Mat och Bröd

Är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi startade 1983 som Café Linné på Svartbäcksgatan 24 där Lottas Linnébulle® kom till. Efter något år tog vi över grannbutiken och öppnade brödbutik på Svartbäcksgatan 22. Vårt lilla bageri på övervåningen till caféet blev för trångt så vi byggde nytt bageri i Bergsbrunna Tegelbruk och flyttade in i januari 1989. Cafeét och brödbutiken såldes efter några år.
2009 bytte vi namn på företaget till familjenamnet Triller. Vi öppnade då Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket som vi lämnade sista februari 2019 efter nästan 10 år.
Idag har vi bageri, catering i Bergsbrunna Tegelbruk, kafé och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby. Vi har även våra restauranger- Klostergatan5-  Café Bar Bistro Deli på Klostergatan 5  www.klostergatanfem.se samt Brasserie21 på Nya Studenternas www.brasserie21.se
I företaget jobbar nu Lotta med man och mamma samt alla fem barn med respektive. Närproducerat, fairtrade och ekologiskt är något som ligger oss varmt om hjärtat.